Unitate de primiri urgenţe 24/7

(022) 000 700

Departamentul pediatrie

Departamentul de Pediatrie al Spitalului Polivalent Novamed reprezintă o diviziune multidisciplinară cu competențe unice. În secția consultativă, copiii de orice vârstă pot beneficia de consultația pediatrului și a numeroși specialiști de profil: neurolog, ortoped, orl-ist, chirurg, urolog, nefrolog, gastrolog, logoped etc.

 

Novamed oferă posibilitatea de tratament în condiții de staționar a unei game largi de afecțiuni din patologia pediatrică, terapeutică și chirurgicală. Centrul este dotat cu tot echipamentul pentru diagnostic, monitorizare și îngrijire medicală sub supravegherea personalului medical instruit. Pe lângă serviciile medicale, Novamed pune la dispoziție saloane confortabile atât pentru micul pacient, cât și pentru părinți, transformând astfel aflarea la tratament în spital într-o experiență plăcută.

De asemenea, un medic pediatru este mereu de gardă pentru urgențe pediatrice. Urgențele pediatrice sunt acoperite de departamentul de urgență al Novamed, într-un circuit separat de cel al maturilor. Departamentul este dotat cu întreaga gamă de echipament adaptată necesităților micilor pacienți. La momentul adresării veți beneficia de consultația pediatrului și de posibilitatea de a efectua investigații de laborator sau instrumentale, în regim urgent. La necesitate, micuțului pacient i se vor efectua procedurile medicale indicate (inhalații, perfuzii, administrare de medicamente parenterale).

 

Servicii: 


Secție consultativă:

pediatru, neurolog, ortoped, orl-ist, chirurg, urolog, nefrolog, gastrolog, logoped, etc.


Laborator propriu


Staționar pediatric:

rezerve cu 1 și 2 paturi, loc de dormit pentru părinte, televizor, acces gratuit la internet, condiții de siguranță maximă pentru copii de diferite vârste, staționar de zi.


Chirurgie pediatrică:

tratamentul complex al afecțiunilor chirurgicale la copil, în regim urgent și programat.


Reanimare pediatrică:

tratament intens, suport vital și supraveghere medicală de către reanimatologul pediatric.


Urgențe pediatrice:

ajutorul medical în regim non-stop, unitatea de primiri urgențe fiind asigurată cu specialiști în domeniul pediatriei și stărilor de urgență.


Informații, programări și urgențe pediatrice 24/7: 022 000 700.